ZONGULDAK / EREĞLİ - Kurtlar İlkokulu

Kas

Kurtlar İlkokulu öğrencileri 10 Kasım günü Atamızı saygı ve özlemle andılar.Bu anlamlı günde şiirler okundu,çeşitli gösteriler yapıldı fakat en dikkat çeken öğrencilerimizin yaptığı saat 9'u 5 geçe kareografisi oldu..Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutlarız.

Kas

Kurtlar İlkokulu öğrencileri Atatürk fotoğrafları ile resim sergisi ve okul panoları hazırladılar.Atatürk fotoğrafları ve panolar büyük beğeni topladı.Atamızı saygı,rahmet ve özlemle anıyoruz.

Kas

Kurtlar İlkokulu öğretmenleri 100.yılda Cumhuriyet Bayramı'na özel 10 kıtalık şiir yazdılar. Başta okul müdürü Saygın Türk olmak üzere yazdıkları şiiri okul öğretmenleri ile seslendirdiler.Öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Kurtlar İlkokulu öğrencileri Cumhuriyet'in 100.yılında oluşturdukları karegrofileriyle dikkat çektiler.Kurtlar İlkokulu öğretmenleri,öğrencileri 100.yılı coşkuyla kutlayıp, cumhuriyet yürüyüşünde de okulumuzu temsil ettiler.Okul hazırlıkları,süslemeleri büyük beğeni topladı.Ayrıca Kurtlar İlkokulu Öğretmenleri 100.yıla özel yazdıkları 10 kıta şiiri de seslendirdiler.